Vergaderzalen

Mammoni vergaderruimtes

Mammoni beschikt over verschillende vergaderruimtes die kunnen worden aangewend voor diverse besloten bijeenkomsten. De mogelijkheden variëren van een relatief kleine, intieme, vergaderruimte tot het Grand Café en Het Achterhuis dat geschikt is voor een ontvangst tot 250 personen. Daarnaast worden er private diners/lunches en recepties georganiseerd.

Onze Zalen

Een sfeervolle ruimte (220 m2) met traditionele bar met kroonluchters . Een geluidsinstallatie met 2 handmicrofoons is aanwezig. Perfecte ruimte voor netwerkborrels, presentaties, congressen, diners en andere bijeenkomsten.
Deze vergaderzaal is ideaal voor presentaties, congressen, beurzen of andere grootschalige bijeenkomsten. De ruimte heeft overzichtelijke en perfecte zichtlijnen. 120 m2 is deze vergaderzaal, optimaal voor 150 personen in theateropstelling.
Op de eerste verdieping bevindt zich een historische vergaderruimte met veel daglicht. Deze zaal is tevens bereikbaar met de lift, heeft een eigen aparte barruimte. Heeft u een vergadering met een borrel na afloop? Dan is deze zaal een ideale ruimte.
Op de begane grond hebben wij een vergaderkamer van 25 m2 met een prachtige schouw en traditionele lambrisering. Sfeervol om met een kleine groep te vergaderen of te dineren. Uiteraard ook geschikt voor kleinere training of workshop.
Deze kleine kamer is gelegen op de tussenverdieping van het oudste deel van het gebouw (14e eeuw) en is geschikt voor 10 personen. Daglicht, TV-scherm en minibar zijn aanwezig.
Kamer is 20 m2.

Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder. Een grote vergaderruimte met subzaal van 80 en 30 m2. Is de wens om tijdens de meeting uiteen te gaan? Dan is deze ruimte een oplossing. Ook geschikt voor workshops en trainingen.
Op de tussenverdieping gelegen kamer van 40 m2 is de Bestuurs-kamer. Zeer rustig gelegen in het oudste deel met uitzicht. In deze oudste boardroom in Utrecht kunt u uw meeting ongestoord houden. Wij kunnen alle hulpmiddelen verzorgen.

Capaciteiten

Capaciteiten zalen
Scroll naar top